2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Temiz ve nemli bir bezle çizmenizin üzerindeki türap ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Ardından kuru bir çaput katkıı ile çizmelerinizi nazikçe ovalamalısınız. Bu sayede kirlerin tamamından arınmış olacaktır. Bu taban temizliğin arkası sıra deri çizme için reva renkte bir boya kullanarak hizmetını tamamlayabilirsiniz.

Eğer basamak numaranızdan güvenli değilseniz macerasız bir yöntemlerle kıç numaranızı öğrenebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit bağışı ile şekildeki gibi basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çcevaz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faziletli bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize abone ol ve bir ahir siparişinde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok adetda çok yüklem tuzak!

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler bünyelırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, kırıntı beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi gibi renkleri pantolon, etek ve deri casual ayakkabı kadın üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek veya taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla şiddetli alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve muteber görev veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Emeksiz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla faik jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilen hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri arasında nokta meydan postal ayakkabılar, bütün kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar beyninde görev alıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, yararlı bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza koltuk sağlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla koca müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page